★★★★★

Luft til vand varmepumper

Aut. VVS installatør - Helsingør, Hillerød, Kongens Lyngby & hele Nordsjælland

Få et tilbud

Energitech rundt billede

Vi vender tilbage indenfor 48 timer

Installation af luft til vand varmepumper til private og erhvervskunder

Uanset om du har købt en varmepumpe online, eller skal have flyttet en eksisterende installation, stiller vi gerne vores kompetencer til rådighed. Vi har base i Fredensborg, men vi varetager opgaver i Hillerød, Helsingør, Kongens Lyngby og resten af Nordsjælland.

I luft til vand varmepumper hentes energien fra udeluften eller fra udsugningsluften i forbindelse med mekanisk ventilation og omsættes til varmt vand, som kan bruges til opvarmning og varmt brugsvand. 

Effektiviteten er typisk lidt dårligere end for jordvarmeanlæg, men anlægsudgifterne er til gengæld lavere. luft til vand varmepumperne virker ned til -25 grader.

varmepumpe

Service på varmepumpe

For at bevare et optimalt energiudbytte i din varmepumpe, er det nødvendigt at få udført service med jævne mellemrum. Selvom din varmepumpe ser ren ud på overfladen, vil man i mange tilfælde kunne finde støv og snavs indeni. 

Hvis pumpen ikke rengøres regelmæssigt risikere du, at snavset hober sig op og nedsætter luftgennemstrømningen, hvilket fører til større omkostninger til opvarmning.

I Danmark er det lovpligtigt, at få udført årligt eftersyn på din varmepumpe, for at sikrer at effektiviteten og sikkerheden lever op til standarden. Som certificeret tekniker tilbyder vi hos Energitech, at stå for det lovpligtige årlige eftersyn af din varmepumpe.

Få et tilbud på installation og service af varmepumper

Kontakt os på telefon 49 14 72 76 eller e-mail info@energitech.dk, for en uforpligtende snak om din opgave.

Hvornår skal vi ses?

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din opgave ved at ringe på telefon 49 14 72 76, eller ved at sende os en besked.

Vi vender tilbage på din henvendelse
indenfor 48 timer.

Anmeldelser

★★★★★

Nyt wc, rep af håndvask og køkkenvask

Dygtig og venlig medarbejder. Meget hjælpsom. Skulle vi have brug for en vvs mand på et senere tidspunkt, vender vi tilbage. Meget tilfredse.
Heide
Anmeld-håndværker.dk

★★★★★

Udskiftet vandvarmer

Ankom til tiden, arbejdede hurtigt og effetivt selvom det varet vanskeligt sted at komme til at udskifte en vandvarmer der sad godt fast og dybt inde i et smalt skab.
Torsken
Anmeld-håndværker.dk

★★★★★

Nyt toilet

Professionelle, venlige unge mennesker, som stille og roligt løste opgaven til UG Oprydningen var perfekt
Povl E & Jette
Anmeld-håndværker.dk
Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Energitechs Facebook

Indhent et tilbud


    Ring 49147276