★★★★★

Om os

Aut. VVS installatør - Helsingør, Hillerød, Kongens Lyngby & hele Nordsjælland

Få et tilbud

Energitech rundt billede

Vi vender tilbage indenfor 48 timer

Bag om Energitech

Selv om historien bag Energitech.dk er mere end 30 år, så er det for os ikke nok at have et fundament i historien. For os er det også vigtigt at løfte blikket mod fremtiden. 

Det gør vi ved at tage ansvar for vores arbejde, miljøet og menneskerne, som vi møder på vores vej – både kunder og medarbejdere.

Miljø og sikkerhed

Det er ikke kun de vedvarende energiløsninger, som skal være bæredygtige og gavne miljøet. I Energitech.dk tænker vi bæredygtighed hele vejen. Derfor anbefaler vi så vidt muligt bæredygtige løsninger til din bolig.

Derudover sorterer vi vores affald og har fokus på genbrug i vores hverdag.

Kvalitetssikring

Autorisationsloven stiller krav om anvendelsen af kvalitetsledelsessystemer (KLS-system) som et af vilkårene for opnåelse af autorisation som bl.a. VVS-installatør og virksomhedsgodkendelse på gas.

Det er et krav, at disse KLS-systemer hvert 2. år kontrolleres af en godkendt kontrolinstans som for eksempel TEKNIQ Kvalitet.

I Energitech lever vi op til gældende krav om kvalitetssikring, som gør, at vores kunder får arbejde udført efter gældende og ajourførte standarder.

Socialt ansvar

Vi betragter socialt ansvar, som helt centralt ift. de enkelte unges fremtid, men også ift. branchens kontinuerlige udvikling. Derfor hjælper Energitech.dk bl.a. med at støtte de unge til uddannelse. På den måde værner vi om fremtiden.

Vi har løbende erhvervspraktikanter fra folkeskolen. Her får de unge en mulighed for at afprøve VVS branchen og et indblik i erhvervslivet. Lærlinge er en naturlig del i vores firma. 

Vi har altid 2 lærlinge, som er i gang med deres uddannelsesforløb. Ved at bidrage med lærepladser sikrer Energitech fremtidige uddannelsesmuligheder. Målet for lærlingene er at opnå høje faglige og personlige kvaliteter.

Udover at tilbyde lærepladser og mulighed for at komme i erhvervspraktik har vi et samarbejde med en lang række nærliggende kommuner. 

Her hjælper vi udsatte unge med at komme ind på jobmarkedet og giver dem mulighed for en ny chance.

Hvornår skal vi ses?

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din opgave ved at ringe på telefon 49 14 72 76, eller ved at sende os en besked.

Vi vender tilbage på din henvendelse
indenfor 48 timer.

Anmeldelser

★★★★★

Nyt wc, rep af håndvask og køkkenvask

Dygtig og venlig medarbejder. Meget hjælpsom. Skulle vi have brug for en vvs mand på et senere tidspunkt, vender vi tilbage. Meget tilfredse.
Heide
Anmeld-håndværker.dk

★★★★★

Udskiftet vandvarmer

Ankom til tiden, arbejdede hurtigt og effetivt selvom det varet vanskeligt sted at komme til at udskifte en vandvarmer der sad godt fast og dybt inde i et smalt skab.
Torsken
Anmeld-håndværker.dk

★★★★★

Nyt toilet

Professionelle, venlige unge mennesker, som stille og roligt løste opgaven til UG Oprydningen var perfekt
Povl E & Jette
Anmeld-håndværker.dk
Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Energitechs Facebook

Indhent et tilbud


    Ring 49147276