★★★★★

Tilbud på Gasfyr

Aut. VVS installatør - Helsingør, Hillerød, Kongens Lyngby & hele Nordsjælland

Få et tilbud

Energitech rundt billede

Vi vender tilbage indenfor 48 timer

Driftssikkert ELCO Thision Mini gasfyr

Flere unikke fordele:
Sådan er din pris regnet ud

Du betaler fakturaen på kr. 35.000 inkl. moms. Det forudsættes, at du kan benytte håndværkerfradraget, som anslås at give en nettobesparelse på kr. 12.500. Din pris for gasfyret er dermed kr. kr. 20.280. Herudover sparer du op til 20 pct. på varmeregningen med et nyt gasfyr. Priseksemplet gælder for en standardinstallation tilsluttet eksisterende lovlig elinstallation med op til 2 m lodret aftræk og omfatter nedtagning og bortkørsel af eksisterende gasfyr samt montering af nyt gasfyr inkl. varmtvandsbeholder. Beregningen gælder ved skift fra ældre gasfyr til et nyt gasfyr.

Din pris fra

kr. 20.280

Fakturapris fratrukket tilskud
håndværkerfradrag

Energibesparende ELCO Thision S2 Compact gasfyr

Flere unikke fordele:
Sådan er din pris regnet ud

Du betaler fakturaen på kr. 39.500 inkl. moms. Det forudsættes, at du kan benytte håndværkerfradraget, som anslås at give en nettobesparelse på kr. 12.500. Din pris for gasfyret er dermed kr. kr. 24.780. Herudover sparer du op til 20 pct. på varmeregningen med et nyt gasfyr. Priseksemplet gælder for en standardinstallation tilsluttet eksisterende lovlig elinstallation med op til 2 m lodret aftræk og omfatter nedtagning og bortkørsel af eksisterende gasfyr samt montering af nyt gasfyr inkl. varmtvandsbeholder. Beregningen gælder ved skift fra ældre gasfyr til et nyt gasfyr.

Din pris fra

kr. 24.780

Fakturapris fratrukket tilskud
håndværkerfradrag

GEMINOX ZEM 2/17 M50 med indbygget varmtvandsbeholder

Flere unikke fordele:
Sådan er din pris regnet ud

Du betaler fakturaen på kr. 44.900 inkl. moms. Det forudsættes, at du kan benytte håndværkerfradraget, som anslås at give en nettobesparelse på kr. 12.500. Din pris for gasfyret er dermed kr. kr. 30.180. Herudover sparer du op til 20 pct. på varmeregningen med et nyt gasfyr. Priseksemplet gælder for en standardinstallation tilsluttet eksisterende lovlig elinstallation med op til 2 m lodret aftræk og omfatter nedtagning og bortkørsel af eksisterende gasfyr samt montering af nyt gasfyr inkl. varmtvandsbeholder. Beregningen gælder ved skift fra ældre gasfyr til et nyt gasfyr.

Din pris fra

kr. 30.180

Fakturapris fratrukket tilskud
håndværkerfradrag

Anmeldelser

★★★★★

Nyt wc, rep af håndvask og køkkenvask

Dygtig og venlig medarbejder. Meget hjælpsom. Skulle vi have brug for en vvs mand på et senere tidspunkt, vender vi tilbage. Meget tilfredse.
Heide
Anmeld-håndværker.dk

★★★★★

Udskiftet vandvarmer

Ankom til tiden, arbejdede hurtigt og effetivt selvom det varet vanskeligt sted at komme til at udskifte en vandvarmer der sad godt fast og dybt inde i et smalt skab.
Torsken
Anmeld-håndværker.dk

★★★★★

Nyt toilet

Professionelle, venlige unge mennesker, som stille og roligt løste opgaven til UG Oprydningen var perfekt
Povl E & Jette
Anmeld-håndværker.dk

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Energitechs Facebook

Indhent et tilbud


    Ring 49147276