Håndværkerfradrag

Med håndværkerfradraget er der mulighed for et fradrag på service- og håndværksydelser. For at benytte håndværkerfradraget skal der være særligt fokus på grønne investeringer og renoveringer i din bolig. Håndværkerfradraget fastsættes af myndighederne hvert andet år.

Tilskud til energiforbedringer

Naturgasselskaberne tilbyder forskellige tilskudsordninger, som gør det attraktivt at foretage energiforbedringer i boligen. Du kan blandt andet få tilskud til udskiftning af et ældre varmeanlæg til en ny energieffektiv og miljøvenlig løsning. Du kan læse mere på naturgasselskabernes hjemmesider.

Ekstra rabat på elregningen

Skifter du til el-varme, jordvarme eller varmepumpe, som hovedvarmekilde til opvarmning af din helårsbolig, kan du få en reduktion i el-afgiften for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. Den særlige el-afgift fastsættes af myndighederne år for år.

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Hvornår skal vi ses?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din opgave ved at ringe på telefon 49 14 72 76, eller ved at sende os en besked.

  Vi vender tilbage på din henvendelse
  indenfor 48 timer.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Nyt wc, rep af håndvask og køkkenvask

  Dygtig og venlig medarbejder. Meget hjælpsom. Skulle vi have brug for en vvs mand på et senere tidspunkt, vender vi tilbage. Meget tilfredse.
  Heide
  Anmeld-håndværker.dk

  ★★★★★

  Udskiftet vandvarmer

  Ankom til tiden, arbejdede hurtigt og effetivt selvom det varet vanskeligt sted at komme til at udskifte en vandvarmer der sad godt fast og dybt inde i et smalt skab.
  Torsken
  Anmeld-håndværker.dk

  ★★★★★

  Nyt toilet

  Professionelle, venlige unge mennesker, som stille og roligt løste opgaven til UG Oprydningen var perfekt
  Povl E & Jette
  Anmeld-håndværker.dk

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Energitechs facebook

  Indhent et tilbud


   Call Now ButtonRing 49147276