Væske til vand (jordvarmeanlæg) med vandrette slanger

Varmen hentes her fra slanger i jorden og omsættes til varmt vand, der kan bruges i huset centralvarmeanlæg og til opvarmning af varmt brugsvand. Denne type anlæg er typisk de mest energieffektive.

Væske til vand (jordvarmeanlæg) med lodret boring

Varmen hentes her fra slanger i jorden der bores ned i en dybde mellem 100 og 200 meter, og omsættes til varmt vand, der kan bruges i huset centralvarmeanlæg og til opvarmning af varmt brugsvand. Denne type anlæg bruges hvor pladsen er trang, men de har den fordel at en boring er yderst velegnet til komfort køl.

Væske til vand med jordvarme spiraler

Varmen hentes her fra spiralerne. man borer et hul i ca. 5 meters dybde der er 30 cm. i diameter og nedsætter spiralen, man forbinder dem 2 og 2 og samler dem i en samlebrønd.

Der skal ca. 16-20 stk. til et alm. hus. De er særdeles velegnet til nye huse med trang plads og lille varmebehov.

Jordvarme eftersyn

Pris 1.600,00 kr.

Funktionstest. Afprøvning af relæfunktioner. Afprøvning af ventilatormotor. Afprøvning af afrimningsfunktion. Kontrol af rør isolering. Kontrol og rensning af dræn. Kontrol og rensning af fordamper Kontrol og rensning eller udskiftning af filter. Kontrol af ekspansionsbeholdere og sikkerhedsventiler. Kontrol af væsketryk i varmeanlæg. Rensning af snavsfiltere. Kontrol af el-patron og temperaturbegrænser Service rapport

Pakken inkluderer

Hvornår skal vi ses?

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din opgave ved at ringe på telefon 49 14 72 76, eller ved at sende os en besked.

Vi vender tilbage på din henvendelse
indenfor 48 timer.

Anmeldelser

★★★★★

Nyt wc, rep af håndvask og køkkenvask

Dygtig og venlig medarbejder. Meget hjælpsom. Skulle vi have brug for en vvs mand på et senere tidspunkt, vender vi tilbage. Meget tilfredse.
Heide
Anmeld-håndværker.dk

★★★★★

Udskiftet vandvarmer

Ankom til tiden, arbejdede hurtigt og effetivt selvom det varet vanskeligt sted at komme til at udskifte en vandvarmer der sad godt fast og dybt inde i et smalt skab.
Torsken
Anmeld-håndværker.dk

★★★★★

Nyt toilet

Professionelle, venlige unge mennesker, som stille og roligt løste opgaven til UG Oprydningen var perfekt
Povl E & Jette
Anmeld-håndværker.dk

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side: