Om os

Bag om Energitech.dk

Selv om historien bag Energitech.dk er mere end 30 år, så er det for os ikke nok at have et fundament i historien. For os er det også vigtigt at løfte blikket mod fremtiden. Det gør vi ved at tage ansvar for vores arbejde, miljøet og menneskene, som vi møder på vores vej- både kunder og medarbejdere.

Miljø og sikkerhed

Det er ikke kun de vedvarende energiløsninger, som skal være bæredygtigt og gavne miljøet. I Energitech.dk tænker vi bæredygtighed hele vejen. Derfor anbefaler vi så vidt muligt bæredygtige løsninger til din bolig. 

Derudover sorterer vi vores affald og har fokus på genbrug ind i vores hverdag. 

Kvalitetssikring

Autorisationsloven stiller krav om anvendelsen af kvalitetsledelsessystemer (KLS-system) som et af vilkårene for opnåelse af autorisation som bl.a. VVS-installatør og virksomhedsgodkendelse på gas.

Det er et krav, at disse KLS-systemer hvert 2. år kontrolleres af en godkendt kontrolinstans som for eksempel TEKNIQ Kvalitet.

I Energitech.dk lever vi op til gældende krav om kvalitetssikring, som gør, at vores kunder får arbejde udført efter gældende og ajourførte standarder. 

Socialt ansvar

Vi betragter socialt ansvar, som helt centralt ift. de enkelte unges fremtid, men også ift. branchens kontinuerlige udvikling. Derfor hjælper Energitech.dk bl.a. med at støtte de unge til uddannelse. På den måde værner vi om fremtiden.

Vi har løbende erhvervspraktikanter fra folkeskolen. Her får de unge en mulighed for at afprøve VVS branchen og et indblik i erhvervslivet.

Lærlinge er en naturlig del i vores firma. Vi har altid 2 lærlinge, som er i gang med deres uddannelsesforløb. Ved at bidrage med lærepladser sikrer Energitech.dk fremtidige uddannelsesmuligheder. Målet for lærlingene er at opnå høje faglige og personlige kvaliteter.

Udover at tilbyde lærepladser og mulighed for at komme i erhvervspraktik har vi et samarbejde med en lang række nærliggende kommuner. Her hjælper vi udsatte unge med at komme ind på jobmarkedet og giver dem mulighed for en ny chance.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din opgave ved at ringe på telefon 49 14 72 76, eller ved at sende os en besked gennem formularen her på siden

Kontakt os

Firmainfo

Menu

Åbningstider

  • Mandag 07:30-15:30
  • Tirsdag 07:30-15:30
  • Onsdag 07:30-15:30
  • Torsdag 07:30-15:30
  • Fredag 07:30-14:00