Luft til vand varmepumper

Installation af luft til vand varmepumpe

Hos Energitech tilbyder vi installation af luft til vand varmepumper til både private og erhvervskunder. Uanset om du har købt en varmepumpe online, eller skal have flyttet en eksisterende installation, stiller vi gerne vores kompetencer til rådighed. Vi har base i Fredensborg, men vi varetager opgaver i Hillerød, Helsingør, Kongens Lyngby og resten af Nordsjælland.

I luft til vand varmepumper hentes energien fra udeluften eller fra udsugningsluften i forbindelse med mekanisk ventilation og omsættes til varmt vand, som kan bruges til opvarmning og varmt brugsvand. Effektiviteten er typisk lidt dårligere end for jordvarmeanlæg, men anlægsudgifterne er til gengæld lavere. luft til vand varmepumperne virker ned til -25 grader.

Luft til vand varmepumper service og installation.

Service på varmepumpe

For at bevare et optimalt energiudbytte i din varmepumpe, er det nødvendigt at få udført service med jævne mellemrum. Selvom din varmepumpe ser ren ud på overfladen, vil man i mange tilfælde kunne finde støv og snavs indeni. Hvis pumpen ikke rengøres regelmæssigt risikere du, at snavset hober sig op og nedsætter luftgennemstrømningen, hvilket fører til større omkostninger til opvarmning.

I Danmark er det lovpligtigt, at få udført årligt eftersyn på din varmepumpe, for at sikrer at effektiviteten og sikkerheden lever op til standarden. Som certificeret tekniker tilbyder vi hos Energitech, at stå for det lovpligtige årlige eftersyn af din varmepumpe.

Få et tilbud på installation og service af varmepumper

Kontakt os på telefon 49 14 72 76 eller e-mail info@energitech.dk, for en uforpligtende snak om din opgave.

Vi er medlem af: 

Kontakt os

Firmainfo

Menu

Åbningstider

  • Mandag 07:30-15:30
  • Tirsdag 07:30-15:30
  • Onsdag 07:30-15:30
  • Torsdag 07:30-15:30
  • Fredag 07:30-14:00